Solutii arhivare documente

Arhivare electronica

arhivare electronica

Softul de arhiva electronica oferit de RoScan.ro este o solutie completa de gestionare electronica a documentelor.

Aplicatia software de la RoScan.ro permite accesarea arhivei, vizualizarea documentelor, cautarea documentelor dupa diferite criterii si introducerea de indici sau date asociate cu fisierele din sistem. Documentele electronice se pot introduce in arhiva prin scanare, prin importarea fisierului in aplicatie sau prin producerea lor direct de catre utilizator.

Achizitionarea softului de arhiva si arhivare electronica este optionala. Pentru lucrarile de scanare de volum mai mic, sau in situatiile in care beneficiarul are deja o solutie de arhiva electronica proprie instalata, RoScan.ro scaneaza documentele in formate ce permit integrarea cu arhiva electronica deja existenta.


Scanarea pentru arhivare electronica

Oricare ar fi solutia aleasa pentru gestionarea arhivei electronice, RoScan.ro asigura scanarea documentelor in format digital la aceeasi calitate. Primul pas in realizarea arhivei electronice se face prin preluarea de imagini ale documentelor din arhiva fizica existenta cu echipament specializat de scanare. Captura de imagine pentru documentele tipice de birou se efectueaza la rezolutii cuprinse intre 200 – 300 dpi, alb-negru sau color, la diferite valori ale luminozitatii si altor parametri ce difera in functie de natura si starea documentelor scanate. Dupa procesare, livrarea imaginilor se face in formate electronice foarte accesibile ca PDF, PDF/A, JPEG, TIF - care se pot integra cu usurinta in diferite sisteme de gestionare a documentelor arhivate electronic. Pentru mai multe detalii, completati formularul "Cerere de oferta scanare".

Cerere de oferta scanare

Detalii lucrare scanare
Nr pagini (estim.):
1,000-3,000 pagini
3,000-10,000 pagini
10,000-30,000 pagini
peste 30,000 pagini
Format pagini:
Nume firma:
Persoana de contact:
Email:
Telefon:
Detalii suplimentare:
Accept sa primesc comunicari de la RoScan.ro prin trimiterea formularului.